***

В нашій країні кинути палити означає лиш перейти на легші цигарки
Але скурювати у два рази більше
Ви ніколи не думали скільки талантів вбили школи та батьки?
Здається не може бути гірше.
Щодня відкриваю в собі талант самознищення але знищую його
Подаруйте мені ліхтарик і я почну шукати у ньому вогонь
Як так, коли світло від вогню є, але від світла тепла як від кохання твого?
Тікають пасажири коли заходжу у вагон.
Коли я закохаюсь у сонце то і воно згасне
Тому виходить що від моєї байдужості ще й досі живе прекрасне


Рецензии