***

Палаю.
Коли сміюсь, коли п'ю, коли кохаю.
Прошу.
Зрозумій скільки я заради тебе зможу.
Пробач.
Стільки загублених зустрічей - моїх невдач.
Мені.
Потрібні лиш взаємність, та поцілунки твої.
Помилки.
Їх було багато, але ж люди усі ми.


Рецензии