***

Ти у мене на думці - чи не зізнання?
Ще з самого початку бурси - кохання.
Вже навіть не місяці - роки пройшли
Як ми знайомі. Ми можем далі йти!
Хоч вже і роки, як ми чужі
І лише пам'ять є, які ми були.

У кожному сні, за останній час
Я бачу лиш тебе, я бачу нас.
Кохання наше зжерло негатив
Пробач мені, я знову начудив.

Чому згадую, пишу, дзвоню?
Я вірю в те, що більше не люблю!
Я знаю що минуле не вернеш!
Але, пробач, я твій. Як тільки скажеш.


Рецензии