Памятаю...

Я памятаю хвилини, нігті рвали шкіру на спині.
Я памятаю секунди, памятаю флюїди у слині.
Памятаю мить, ми падали в інший вимір.
Памятаю як без жалю твою душу випив.

Памятаю на смак першу вогняну воду
Памятаю перші губи, на смак і на дотик.
Памятаю перший нерівний такт,
Щось так сильно калатає в грудях.

Памятаю тебе, очі твої, дотик рук.
Памятаю, як твоє серце відбиває тук-тук.

Ми тет-а тет, Я смакую тебе крок за кроком
Ми тет-а-тет, від нас не залишилось нічого....


Рецензии