жах i щастя в обнiмку пливуть...

Пливли жахливі дні минути
Їх неможливо оминути.
Радіє город і село.
Бо свято випливло ...
всім радісно було...
Білий світ преображаеться

То радіє люд ...
то обіжається.


Рецензии