А шыш ты ны хочыш, мурзатый маёр?

Так шас ты получыш наградку!

Я Тігр полосатый. Я вышел на пло-
Шчадіть жэ усекых сракатых.
І вот напоролся, о-гох, на Бычочк,
Шо надто ж шэ і коло власці!

Ах, ты гонды шішка!? А ну-к оно тронь
Ны за шчо хоть пчолку-красавку!
Бо наші Наставнікі эта вам столь
О гондэ во в лаборськым Янові.

Но тот, обнаглевшый, не был жэ Четвёрк.
Мачете тіпа ж, да шэ гостро.
І мой бон-бон-звонь стал дерму супраць горл.
І быстра настала расплата вш.

Ріфмуй скока хочіш! Ты кто спроть хамов.
І там, где нужна ужэ швайка,
Вдруг выскачат псышчы, пахлешчэ валков.
І ты уж дурной і весь связан.

Мы былі не в связке ш. Я ж сам оно йшов
На гору, катору ты знаеш.
І выплыл карабыль і взял Мняв на борт.
А то, ух, капцы былі б в гадый.

...картіна земляка -
Владіміра Терешчука


Рецензии