POP

Життя - заплутана нитка. Ріж не ріж.
Рік за роком одна доріжка.
Песимізм.
Дім-фортеця. Потрійний сон.
Не я сказала, що життя - книжка.
Хто дочитав, дочитала - гуд бой, гьорл.
Розплющ очі, не спи.
Хто рано встає, тому
усе дає
Всесвіт.
Усе, усе ВСЕСВІТ.
Відтінки неба - зимою осінь.
А десь у Африці плюс двадцять шість,
І кожного дня, прикинь, безхмарно.
Оце людям фортить.
Нічого не вдієш -
 вдовольняйся сонцем у серці
 та
 плекай внутрішній світ.


Рецензии
плекай внутрішній світ - неужели это возможно?

Боб Жмуркин   07.04.2021 14:27     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.