Жити

...від цвинтара надій до невподоби кривди
кужелить вітром шлях зів’ялих пелюстків
і дивиться в зеницю ока чи то привід
чи мушка снайпера з околиці Піскив

так смерть з покон віків в життя огорта
так воля і любов переграють війну
і не щемить а рве над тим аеропортом
коли лунає в небі журавлине «кру»...


Рецензии