хто друг хто ворог?

Бог один...
 а Вір багато...

На планеті в земній хаті...
Поважаю добродушність ...

І гарнюнє личко чипурну наружність.

Вміння жити і дружити.
У біді допомагати...

Вміння Щастя в серці виробляти...

Онукам діткам дарувати...
Як в копілочку складати ...

 от і буде де на  старість батькам  щастя взяти...


Рецензии