Украiнська страшилка..

    * * *
Ми украинцi,
i нас багато..
I нас чепати,
дуже не варто..

Бо ми як скаженi,
почнемо стрибать..
Щоб москаляку,
цим налякать.

А коли скачем,
ми дурнуватi..
Почнемо гасати,
ще й голi по хатi..

Побачивши це,
Москалi разом охнуть..
И зразу до одного,
вiд смiху подохнуть.

Бо ми свого чуба,
вже вiдростили.
Вуса своi вже,
начепурили..

Щоб Москаляку,
ще й налякать..
Ми почнемо всi,
у кастрюлях стрибать.

Хай вороги нашi,
всi вiд страху оруть.
А коли не злякаюця,
то вiд смiху помруть.

Вишиванку свою ми,
в шаровари запхнем..
Зверху затягнемо,
широким ремнем.

Щоб Москаляку,
ще й налякать..
Почнем на пiдлозi,
ми ще й голi стрибать.

А як побаче,
Москаль нашу прить.
Одразу вiд нас,
усiх побiжить.



24.11.2019


Рецензии