Арт 282 Растаяла зима

Відлига
За вікном відлига.
Вітерець, туман.
Тала сіра крига.
Має мокрий стан.

Виглядає земле,
Де був вчора сніг,
Там трава не вмерла,
Ручайок побіг.

Хоч зима на дворі.
Грудень, новий рік.
Березнева повінь
Свій веде відлік.

В світі потеплілім
Мов весняний час.
На небі змарнілім
Мабуть не до нас.

28.12.2020


Рецензии