Наказание Кара

        Не вічні ми на цьому світі
        Прийде час - прийде й розплата
        І будуть відповідати усі
        І президент і депутати
               Про вас він знае все,
               Як жили і що робили 
               І божий суд до вас прийде
               Й Всевишний прийме міри
        Простих людей Він захистить,
        Бо це його створіння
        Відпустить їм гріхи усі 
        за злидні й зубожіння
               Панів до гурту він збере
               Бо їх таки багацько
               Й нечистий шкуру з них здере
               З насолодою і хвацько
        Не допоможуть міліони ті
        Бо не забрати їх до неба
        Кипіти будете в смолі
        То так вам всім і треба      


Рецензии
Коротко - но ясно, рано или поздно за содеянное придется отвечать или перед
будущим поколением-или силами сверху

Александр Шутько 2   02.02.2021 15:19     Заявить о нарушении