The NiNeYa - Лiс

Кабінет міністрів вирубає мій ліс
Стій і дивись стій і дивись
Жирні дупи вирубають мій ліс
Стань та заткнись стань та заткнись
У жирних міністрів все по закону
Стій і дивись все по закону
Стань та заткнись все по закону
Все по закону люди все по закону
Все
Кабінет міністрів вирубає мій ліс
Відвернись не дивись відвернись не дивись
Жирні дупи пожирають мій ліс
Стань та заткнись стань та заткнись
У жирних міністрів все по закону
Стій і дивись все по закону
Стань та заткнись все по закону
Все по закону люди все по закону
Все
Кабінет міністрів заливає бетоном
Мої легені легені землі
Жирні дупи давлять моє горло
Блоком цегли дерев`яним бруском
Бо жирні міністри написали закон
А ти
Стій і дивись все по закону
Стань і заткнись все по закону
Все по закону люди все по закону
Все
Стій і дивись все по закону
Стань і заткнись все по закону
Все по закону люди все по закону
Все

https://youtu.be/YcoGhk1poc0


Рецензии