Мае думкi

Ляцяць  птушкамі ў вырай,
Каб пабачыць там свет новы.
Свае мары толькі думкай,
Ператворваю ў словы.

Хай ляцяць у свет далёкі!
Хай там шлях іх будзе чысты!
Толькі сонца і аблокі,
Іх сустрэнуць урачыста.

Ноччу дасць парады Месяц
І абнімуць моцна зоркі.
Накірункаў дадуць з дзесяць,
Ды бяспечна спусцяць з горкі

Прыпеў

Мае думкі, мае словы
Цяпер у небе назаўсёды.
Не патрэбны больш звароты,
Не патрэбны больш размовы.

Мае словы, мае песні
Вы даруйце, што не спеты.
Вы як шлейф маёй каметы,
След пакінеце нябесны.


Рецензии