***

Калi сыйдуцца нашы кроки,
На нейкiм месцы на зямлi,
Я буду марыць ,што на свеце,
Ёсць толькi я,ёсць толькi ты.
Няхай бягуць маi дарогi,
Ды толькi да яго варот,
Я дачакаюся,paдзiмы,
Няхай бяжыць жыцця чарот!


Рецензии