печаль пливе... i що робити...

До кождої людини пливе печаль щодня і щохвилини...
 печаль треба нейтралізувати...щоб не втонути ,
а гарний настрій в душі мати...
Як?незбагнути...
Нема в кого спитати.


Рецензии