Я його чекала

           Музика: Василя Устименко

Від зорі, до зорі, плаче верба, плаче,
Чом не має жалю серденько козаче?
Ой, скажи, розкажи, запитаю мати,
Чом же він не  прийшов до моєї хати?

   Ой, чого не прийшов,
   Я ж на нього  ждала,
   Ой, чого не прийшов,
   А я покохала.

Ой, дівоча сльоза, як тебе стримати,
Заганяє мене до хатини мати.
Темна нічка прийшла, я не дочекалась.
Я тебе не знайшла, пісня не співалась.

   Ой, чого не прийшов,
   Я ж на нього ждала,
   Ой, чого не прийшов,
   А я покохала.

Ой, зозуля кує років добавляє,
Ти приходь заспівай, серденько благає.
Прилітай, голубок, я  ж тебе чекаю,
Ти приходь, парубок, лиш тебе кохаю.

   Ой, чого не прийшов,
   Я ж на нього ждала,
   Ой, чого не прийшов,
   А я покохала.

У дівчини журба, як  барвінок в’ється,
Вироста як верба, то  коханням зветься.
Ой, дівчина краса пісню знов співає,
Краща доля тебе, милую чекає.

   Твій коханий прийшов,
   Ти ж на нього ждала,
   Він кохання знайшов,
   Ти його чекала.

31 Жовтня 2006 р


Рецензии