А мы всё но вж гублеiм

І всі грошы, й звоночкы

Эта прошлая осень
Всё ешчё нас 3вожіт.
Бо куда ж ты быз Козлый
Зробыш в старосці дом.

І вот мы снова вдома.
А нас клычуть во двор ж но.
Ібо мы гонды хтося
Тіпа ж оно дворнік сь.

І всі жаждуть, шоб но ты
Загубыв колокольчык.
І товді ты, ну, хто в пісь.
Оно вж некый бомж.

А мы шчаслівы всё жэ,
Шо шэ е хоть батончык,
Шоб запыты всэ горэ,
Шо Уран впэр прам в7.

Так шо мяткы б но дек
І попыв с коноплем.
Нашо Мняв хоть млынэць
Картоплёвый чы й хлебн.

Кніт шэ в лемпы з вогнэм…
Дай нам грошый, эй, дед! –
Но і чуты ужэ од мышэй.
Бо ж галахі-11 вземш.

…сотовэньк самый лепш,
Ек ны знаеш говнешк


Рецензии