Tere. Tore

Tere. Tore.
Ma arvan, et ei ole.
Ei, mul ei ole raske.
Nu tule. Aga maskis.
Me teeme karnevali,
Torne, seinu, valle.
P6randast saab lava.
Kas on sul valmis kava?
Kes meist on draakon roolis,
Kes aga kiigub toolis?
Kas n@itad mulle m66ka?
Mis selleks tuleb m66ta?
Ahh, @ra ytle @ra.
Las l@heb pidu s@ra.
(c) aniramast


Рецензии