Насталгия

        Росія на поступки іде
        По цінам нижче газ дае
        Але образа у вас стоїть
        Не можете минуле пережить
               Але ж,як далі людям жить ?
               Пора змиритись - геть образи всі
               І налагодити відносини ті    
               Які раніше у вас були,
       Бо знаемо всі ми,
       Що Крим самі ви віддали,
       Війська із гімном відступали,
       І Крим ніяк не захищали
               Часу не було всім вам
               Бо посади все ділили
               Та указівка була із США,
               Щоб не переборщили
       Порох - лиходій, - повія ця
       Війну на сході розвязав,
       Бо вигідна йому вона
       На ній міліардером став
               Війну закінчити він обіцяв
               І порядки навести
               Але як бачимо - збрехав
               Лише байки може плести
       Нове лихо усіх спіткало
       Корона - вірус на нас напав
       Людям жити гірше стало
       Треба, щось робити нам
               Винайшла Росія ліки,
               Пропонуе їх і нам
               Але ж наші ті каліки
               Кричать гуртом - дулю вам,
       Терпіти треба - нам втирають,
       А самі в кущі скоріш
       Та щоб на вас напали воші
       І на дупах скочив прищ   
               Нема злагоди і миру
               Між країнами у нас
               Тому й давить пандемія
               Україну на цей час 

               

               
 
               
 


Рецензии
Была общая страна-любовь к единой Родине-а сейчас единицы пришедшие к власти
хотят все уничтожить

Александр Шутько 2   02.02.2021 15:26     Заявить о нарушении