Счастливым будь сегодня и сейчас. украинская верси

Час минає, все доходить до кінця,
Розумію та сумую за роками,
У минуле  які відійшли, не повернеш,
Лише спогади залишилися  з нами.

Хід хвилин не в змозі зупинити,
Та літа спливають в небуття,
З  календарика  листки зриваю
Де по дням розмічене життя.

Днів багато витрачено марно.
Зараз так нам їх не достає ,
Пам’ятати головне нам варто :
Другий шанс нам доля не дає.


Украинская версия стихотворения "Счастливым будь сегодня и сейчас"  © Copyright: Ириша65, 2020
Свидетельство о публикации №120121202023


Рецензии