Епiтафii

Тут не могИльня. Не могИла.
Тут з'ясуватись не спіши!..
Тут – упокОєння для тіла;
Тут – віха пам’яті душИ.
                          II
Такий вражаючий момент!
Душа – наявності вершина:
Коли я жив, то був машина,
Тепер – віджитий елемент.
                         III
Отут – не Рай. Отут – не ад.
Отут, зі тьми могИли,
Щоб повернутися назад —
Ні прИдиху, ні сили. 


Рецензии