Любовь пьянит

Николай Виноградов
Ана Янакиева

Я пью тебя, как сладкую настойку,
В которую добавлена любовь,
Душевного тепла и страсти сколько -
Пригубил чуть - и будоражит кровь.

Чуть терпкой будь, немножечко будь горькой,
Слегка игристой, приподнявшей бровь,
Будь сладковатой, но не пресной только!
Я свой сосуд тобой наполню вновь!

А аз те пия като първокласно вино
В което е добавено от твоята любов
Душевна топлина, по руски силна
Отпивам и усещам прилив за живот.

Бъди на вкус "искрящо влюбен", нежен
Бъди тръпчив и даже с повече танин
И ще напълня чашата отново с тебе
Мой скъпи.... опияняващ ме любим!

Любовь пьянит... Как твой напиток крепок,
Он не даёт спокойно мне уснуть.
Искрящийся же взгляд меня ослепит,
Пригу'бить стоит лишь тебя чуть-чуть...

И вече съм замаяна от вино ти силно
Безмълвна слушам твоите слова
Очи потъват в погледа ти в синьо
Готова съм до дъно да изпия любовта.


Рецензии