Н крапл в рота

Ні краплі в рота...(Миколі та Валіку присвячується)
*****
"Ні краплі в рота!"- обіцяв Микола жінці,
"Горілки не віллю в своє нутро!"
Та от зайшов до кума вранці в гості,
А на столі...неначебто на зло
Горілка у спітнілому стакані,
Та оселедець вирячів п,ятак,
Картопелька в мундирі, як в жупані,
Просилася стриптизом у гопак...

Навколо себе глянув кум Микола,
Горілку в себе вилив, як у жбан,
І закусивши осоледцем мовив-
"Чомусь у тебе кум малий стакан!"

АнастаСіЯ Мусіяненко-Руда
(АСЯ РиМ)


Рецензии