А банан-то от Шывы родывса?

Мохранці так говорылы

А день-то какой январскій!
Буг сам Крешченье правіт.
А я, ха, хажу в тапачьках.
Ну, как дурак, хі.

Няхай жа, хы, тут Спартік
Шося ля мні шэ скажэ?
А ну, открывай тайну:
Шо дэ я в Яві ны бачыв?!

І вота: 124-я
Стіхостранічка.
І шо ж в юй такого пак…
Да вот! Странныя рытмы.

Ек бутто ій ны музы’ка.
Чы то такый хы3й…
Бо ж Королёва сын він,
А ны вам с коше лыко.

Но!.. діло прошлэе.
Всі мы, бы ты гындыкы,
Но й повтораем шося.
Ну, шо другы робылы.

А я тут ексь каксь ненарокОМ
Взев да й выдав с пар кныжычок.
А мні кажуть кожухы:
Дак ты ж , ой, вуж чыкнутый!

Ну-да. Шо шэ робыты
С своімы грошыма.
В гроб но ж фсадыты
Да памятнык, гых, гранітный!

Мы ж вжэ давно ісламісты.
Накладюй оно пліты.
Шоб і ны здужав выйты
Кудыся, бы я во по снігу.

Мы ж тут бананы якыся.
Ек кажуть, от Шывкы.
А я собі прогулявса.
Бы по Мохрі літОМ.

...ну, от шо колысь творыв я:
Дытечые 7кы ш


Рецензии