Хрещення Христа внесення св тла оновлення

         Хрещення Христа — внесення світла
                і оновлення


                Ісусу Христу, що задля нас
                охрестився в Йордані,
                з любов’ю присвячується


 
І що в серці є вухо
й Отець, Син і Дух
ви скажіть слабкодухим —
мужнійте! єсть Бог!
і є всякі антени
якщо слово
діткнеться
до вас і до мене —
воно вириє новий свій слух...


І пускати до вух
й не пускати
до вух —
хай світліється слово
на світліючий дух!!


Так як в ранок —
ця світлая радість біжить!
Сонце Правди спожить —
це нам сонце спожить
це нам води спожить
а Отець, Син і Дух —
й життя світу ясніє — щоб жить!

19.01.2021,
з причастям,
свято Богоявлення і Хрещення


Рецензии