Вiн сказав би про неi - вiн мiг би чимало сказати

Він сказав би про неї – він міг би чимало сказати
в мить прощання – про цю неймовірно величну людину.
Міг сказати красиві слова про життя швидкоплинне.
Міг сказати, як важко єдине кохання втрачати.

Він би міг говорити, здіймаючи погляд до неба,
і рукою вказати на хмари: «Дивіться – і хмари...».
І згадати її незабутні жіночії чари.
І сказати усім: «Усміхніться, а плакать – не треба,

не любила вона сумувати, завжди усміхалась».
Він знайшов би ті сили, і сам, як бувало, всміхнувся б...
Він б сказав... Та боюсь, що на першому ж слові б спіткнувся,
бо на пам'ять про щастя йому лиш слова і зостались...


Рецензии
ось і мені лиш слова і лишились. А може просто щастя те не моє. Дякую. З незмінною пов.

Игорь Ярин   22.02.2021 05:40     Заявить о нарушении
Усе у віршах загартуємо

Миклош Форма   22.02.2021 17:51   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.