Лэтилы лэлэкы...

Летіли лелеки, махали крила'ми,
Летіли здалека зустрітися з нами,
Вони в нашім краї гніздечка звивають,
А потім в тих гніздах їх дітки зростають.

І люди вже звикли з лелеками жити
І стали ніжніше природу любити,
І тільки побачать любов ту, пташину,
Збігаються в очі душевні краплини.

Хто вірить в майбутнє лелекам не шкодить:
Частіш на те диво дивитись приходить.
Зростайте лелеки - любові насіння,
В дорозі до щастя ви наше спасіння.

В гніздечку родиннім стає все тісніше,
Любов та, пташина, стає все міцніше
І ось вони разом крила' розправляють,
І, з вдячності криком, в світи відлітають.

І крик той, у небі, луна наче пісня
І дух завмирає від щастя опісля,
І так буде доти, поки гріє сонце,
І будуть світити нам зорі в віконце,

2018-06.12.2020 р.
Владимир Козачек
19.01.2021 р. 15:2


Рецензии