Де ти бродиш, моя доле...

          ***
Де ти бродиш, моя доле,
З ким весну стрічаєш,
З ким ти ореш чорне поле,
З ким зорю вітаєш...

Де ти бродиш, моя доле,
Де ти забарився,
З ким ти ділиш своє горе,
З ким пішов напився...

Де ти бродиш, моя доле,
Бліднуть зорі, згасли,
Люди їдуть впарі в поле,
Сонце сходить ясне...

Де ти бродиш, моя доле,
Весни з ким стрічаєш,
З ким ти сієш чорне поле,
З ким зорю вітаєш...

          ***
 


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.