In umbra cerului de noapte

In umbra cerului de noapte
Nici o miscare nu se vede
Doar stele - razele pierdute
Privesc de sus in vesnic gol.

Aici, auzi, sunt niste soapte
Cind nimeni in nimic nu crede —
Nepricepute si tacute.
Umplind tot golul - sting si mor.

Un gind e crud - la fel si fapte -
Cind cerul este sur inchis
Doar niste ginduri zbuciumate
Plutesc in sufletul inchis.

...Aud doar vint strapungator
In sufletele lor...


Рецензии