Не залишай мене

Не залишай мене одну,
Мені потрібна твоя чоловіча сила.
Зараз за вікном день або вже ніч
Без тебе для мене це зовсім неважливо.

Без тебе поруч я не бачу більше снів
Мене так важко навіть просто засинати,
Всі думки про тебе, про нас
Мабуть ми зможем заново зовсім іншу історію почати...

16.12.2020
@nasi_amelie


Рецензии