Увiчнення

Увічнення... знову.
Від віку і нині —
Тебе вже немає
УдОма, в родИні;

Тобі колискОву,
Там, в схрОні
В долині,
Країна співає,
Як ненька дитині.

У схроні в долині,
Все небо з тобОю,
Від віку і нині...
Твого супокОю :

ХорОми полИнні,
На синьому лОні,
І прОліски сині –
У тебе... в долОні.


Рецензии