Тече життя пливуть собитiя

Дітки вже повиростали...
Здому  хто куди повилітали.

Я лишилася одна

З болем страхом
Я сумна.

Тече життя пливуть собитія...
Дарують різні
Почуття откритія...
Все це треба пережити.
І все життя із смутком жити.
Мене сюди хтось жить призначив
Що далі буде то побачим...


Рецензии