Как излечить от вирусов, болезней? - О. Шестакова

Ирина МИХАШИНА;Как излечить от вирусов, болезней?;Како да се излечимо од вируса и болести?;Оливера ШЕСТАКОВА

у спомен на Петра Петровића Гарјаева (01.02.1942. Перм - 17. 11.2020), великог руског научника у области квантне генетике

Попричај са самим собом –
На свету нема разговора који је пречи
од оног са вишим „Ја“ и својим телом,
јер све болести може да излечи.

А у генетском коду ДНК* -
наслеђене су вибрације,
које обнављају све, од самог почетка,
и бришу све дезинформације.

Прво је била мисао, идеја -
а затим – рађање речи,
таласном природом
спремно све да лечи.

Идеја ствара слику,
у том мисли учествују.
И ми одавно ка Створитељу идемо,
промишљајући о свему.

Својим мислима речи градимо –
стварност прошлог, минулог,
а што је мисао јача –
више енергије у реч ставимо.

Из лепоте се рађа к;д доброте,
васељенски к;д – једини,
савршен је за тебе,
јер спиновима** враћа енергију.

На тим електронским спиновима –
програм је за честице светлости.
Када не можемо све речима да решимо –
требало би поново - да размислимо.


* Језгра ћелија садрже у себи структуре које чувају генетске информације – то су хромозоми. Они садрже спиралне молекуле дезоксирибонуклеарне киселине (ДНК), која има функцију чувања и преношења генетских информација преко својих јединица – кодова.
** спин (од енгл.spin — окретање, вртење) — сопствени момент импулса елементарних честица, који има квантну природу.


Перевод на сербский: Оливера Шестакова, Београд


Оригинал
Ирина МИХАШИНА;Как излечить от вирусов, болезней?


памяти Петра Петровича Гаряева (01.02.1942 Пермь - 17.11.2020) великого русского учёного (в области квантовой генетики)


Поговори с самим собой -
на свете нет полезней
беседы с телом, высшим «Я» –
леча от всех болезней.

А ДНК*, ее кодон** -
с наследственной вибрацией,
все восстановит, как с нуля,
сотрёт все деформации.

Сначала мысль была, идея -
потом - рожденье слова,
природой волновою
оно лечить готово.

Идея образ создает,
участвуют в том мысли.
И мы давно к Творцу идём
и обо всём помыслим.

Мы мыслью слово создаем -
действительность былого,
и чем сильнее мысль твоя -
энергетичней Слово.

Из красоты - кодон добра,
вселенский код - единый,
он идеален для тебя,
и восстановит спины***.

На электронных спинах тех -
программа для фотонов,
Словами всё решить нельзя -
тогда помыслим снова.


*Ядра клеток содержат в себе структуры, хранящие наследственную информацию – хромосомы.
Хромосома и содержит внутри себя спиральную молекулу дезоксирибонуклеиновой кислоты (ДНК), которая осуществляет функцию хранения наследственной информации и состоит из двух цепочек нуклеотидов, которые объединены меж собой водородными связями и закручиваются в двойную спираль за счет спина.
**кодон — единица генетического кода (в ДНК)
***спин (от англ.spin, — вращение) — собственный момент импульса элементарных частиц, имеющий квантовую природу.


Рецензии