А гэто ж, мусыть, некая Бiянка

Іль я ужэ сав7 прам без Надежд?

Ты счастліва. А я тут во несчастен.
Бо, ох, наверно, зном ошыбся дэсь.
І ек улізты в інтырнэт у гадый.
Ага: Провіртэ прам-такы но сеть.

А там но шлюз. Нет подключэня, бачыш?
І всэ ж такы, ага, вжэ нет кругэй.
І я выйшо'в. І тутакы но Байрон.
І ексь ныма ж ек бутто Бэранжэ.

Ах, жэншчына! Ага-х, моя санкальпа!
Так чо ж хтось сныця – резвый, мілый, нежн?
Неужто ты, Таісія прекрасна?
Іль Надія із Лодкы Набережн...


Рецензии