Молитва

Отче наш, иже еси на небесех.
(Долготерпишь ибо любишь всех).
Да святится имя Твое!
(На устах моих, на моем челе).
Да приидет царствие Твое
Яко на небе так и не земле.
Хлеб наш насущный даждь нам днесь.
(И вчера, и сегодня, и там, и здесь).
И прости нам провины наши.
(Ибо Дух Святой в сердцах погашен).
Яко же и мы прощаем
(Себя в веру обращаем)
Винуватцям нашим
(Мести выпив чашу).
И не введи нас во искушение
(Не дай узреть любви забвение),
Но избави нас от лукавого.
(Отче наш, дай духа здравого)!               
АМИНЬ…


Рецензии