Ноябрь акростихи

     Незримо нависает Небыль.
     Опара – облачный охват.
     Ярчайшей явью ясли Неба
     Баюкает бессонниц брат.
     Редеют рдеющие рощи.
ноябрЬ несет сезон всенощный.

 Літургію листя пожовтіле
тИшком-нишком шелестить-співа,
 Сонце ледве жевріє, світило
 Тьмяне буде взимку спочивать.
 Ось і все. Самайн рішучим словом
 Попередив – душам треба січ.
 Асгард вивів гончих на дорогу.
 День втрачає силу. Темна ніч.

Never mind, when darkness really comes.
Over and over music sounds jazz,
Viva, blues about our dreams,
Even though it’s not come true. it seems
Me and you are only blowing wind,
Burning heart inside the longest spline.
Everyone can drink from broken glass…
Rhyphm of Life is choose, and change, and chance. 


Рецензии