Октябрь акростихи

    Око за око – скажи, Октябрь,
    Катится время. Уходят вдаль
    Тени иллюзий. И вот опять -
    Яблоко с ветки. Упасть. Не встать
    Бывшим надеждам. Молчи, печать
    Разум наложит на мысли. Ждать –
ВратЬ. Бесполезно. Учись внимать…

     Жовтогаряче полум’я дерев –
     Одвічний спалах променів осінніх,
     Вітрила долі знов несуть у вирій –
     Туди, де вічність, немов дикий лев,
     Еге ж, не з’їсть, кусне від тебе шмат.
     Неабищо, тепер ти прірви брат.
ЛишенЬ немає вороття назад…

Over there is a long way
Crushing body, pulling soul. 
Touch me, tender, dear friend,
Occupant my inner world. 
Being honest, we live as
Essence in biggest Dream,
Rains of pain as a falling stream.


Рецензии