Август акростихи

Август

АОУМ - разносит август птиц веселье,
Ветрам welcome стелит-мелет вновь постели
Гор, горячих трав, прогретых сонным солнцем.
Успокой дух свой. Смотри - путь пройден
Странного, стремительного роста. Скоро
Трон получит Осень и корону…

August

Apples fell as wisdom down
Unique time is full of Summer.
Games of Thrones is between all seasons.
Unbelievable, it’s a new crisis.
Sun, be sweet to your world’s people,
Twinkle safety, gorgeous twinkle. Серпень

Серпень

      Сонця сяйво, мов мереживо,
      Ельфів гра у хмарах – Дежавю.
      Розкоші квітучих пахощів.
      Перетну кордон. Не знаю ще
      Едем той, де опинилася –
      Новий світ, в якому милістю,
серпенЬ, ми з тобой зустрілися.


Рецензии