Март

Mi amore - warmest whisper is starting to sound.   
Adorato, remember I am here, I found
Rainbow river for you and snowdrops of your soul.
Celebrate our dream-love, we’ll meet and come over.
Hurry up, dear Spring, we are waiting your power.

Милый март, проникай с каждым днем силой страстной
Ароматной весны! Возвращай душам праздник
Разомлевшей земли. Ото сна пробудится
Трель небесной любви, чтобы вновь возродиться.


Рецензии