Слово диному найб льшому

         Слово


                Єдиному найбільшому серед людей
                Великому Іоану
                з надією і любов’ю присвячується


Комусь
легше сказати
а тобі
треба впізнати
надійшле Слово з височин...
ти знаєш — хто ти
та і зайнятись —
чим —
і чекати



всі мимрнуть-вимруть
бо час вбиває Вічність
йде з неї
Вимір...



слово до тебе з Неба —
був голос
а тіло тре
верблюжий
волос
і зорі — тихі...



були чотиривимірні
і в тьмі розшились
всі вимруть
бо час заступить Вічність
йде з неї
Вимір!
на що небо й земля — рішились



Він може і тебе
діткнутися —
й прошити!

18.01.2021,
передсвято Богоявлення і Хрещення


Рецензии