Вернись

Нехай так буде,
                      як колись,
Як мАлось, як булО.
Кажу тобі :
– Вернись!.. Вернись!..
Живим вернись в село.

Щоб знали ми,
Що з нами Крим,
Що Крим – не
                 Крим без нас;
Що не звойовані ніким
Луганщина й Донбас;

Коли – війна...
                     не підведи!
Воюй у міру сил;
Не додавайся до біди,
До втрати... до могил.

Нехай земна
                кружляє вісь,
До буквиці – зело!!! *
Кажу тобі :
 – Вернись!.. Вернись!
Живим вернись в село.


Рецензии