Укр. О, Праведний Боже

О, Праведний Боже,
на землю спустися,
як люди страждають
Ти глянь, подивися,
де щостя відсутнє,
де правди нгемає,
а бідний народ
поступово вмирає.
А Слуги народу,
вже людям не служать,
вони з олігархами
в злагоді джружать,
а скільки ще можна
це людям терпіти,
і як в цих умовах
подальшому жити.
О, Праведний Боже,
на землю спустися,
що в нашій країні
ти сам розберися,
верни справедливість,
у селах сільради
та вибери нову
до Ради громаду.
Нііколи не думав
і гадки не мав,
що б так в цій країні
свій вік доживав.


Рецензии