***

Не стій на місті йди вперед,
Майбуть у тебе мрія є,
Бо час летить і не спинити вже ...
Роки, які прожив ти,
Тому звертаючись до Бога,
Ти дякуй за прожитий день
За те, що є де посилитись;
За маму й тата вдячний будь
Цінуй життя, його не повернути,
А тільки з радістю вперед іди. 
І через горе і невдачі
За руку Бог тебе візьме
Та доведе тебе до неба
В прекрасне місто золоте.

Інна Рудницька


Рецензии