Яна це вид слова Янгол

Моя мила сестричко Яна,
Проходячи буремні дні,
Згадай про дружбу, поміж нами,
І те, що дорога мені.

І знай, я теж тебе згадаю,
В дні суму, радості, тривог
Я дякую, що сил тих маю,
За єдність, що послав нам Бог.

Так сталося, між нами відстань,
І линуть роки, як краплі води.
Але у серці моїм місце
Тобою зайняте завжди.

Хай твоє щастя ллється через край,
Танцюй життям красиво, як у танго.
Мою любов і дружбу пам’ятай,
І в мить тривог і радості згадай,
Що Яна – це від слова Янгол.


Рецензии