Там, на гори, мабуть вси сказились

  ТАМ, НА ГОРІ, МАБУТЬ ВСІ СКАЗИЛИСЬ

Єй,ви там, на горі!
Мабуть всі подуріли?
Бо багату Україну
Жебраком зробили.

Загубили свою совість,
Не боїтесь народу -
Розпродали землю,
Незалежність України
     і нашу свободу.

Єй, ви там, на горі!
Мабуть зовсім сказились?
Не соромитесь народу
В одній банді з крадіями
              опинились.

Єй, ви там, на горі!
Що ви наробили?
Заможну Україну
Попрошайкою зробили.

Єй, ви там, на горі!
Повинні зрозуміти,
Як розгнівати народ -
Буде всіх вас добре бити!

17.01.2021. Віктор СТАРИК.


Рецензии