Злива

А злива лупить, ніби в бубен,
П’є воду жадібно земля,
Так, мов горять у неї труби,
Після хмільного весілля.
Не може все ніяк напитись,
А в голові аж грім гримить,
І блискавки гучні трембіти
Не мають спину ні на мить.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.