Ми украiнцi

Хочеться кави. Хочеться щастя.
Віри в людей і Святого причастя.
Величі духу і сили доволі.
Хочеться райдуги, хочеться волі.

Щоб Україна з колін піднялася,
Мрія про радість життя щоб збулася.
В дружбі, єднанні – до звершень величних.
Поступ наш складений з кроків ритмічних.

Впевнено йдемо, долаєм незгоди,
Бо ми українці – великого роду.
В нас сила незламна і єдність одвічна,
Свобода в нас славна і правда в нас стрічна.

Ми будемо жити і славити небо.
Природу любити і дбати про себе.
Земля в нас багата, хлібами розкішна.
І праця завзята, і доля успішна.

Звитягами славимо землю святу.
Руками жилавими ловим мету.
Хай радість будує. Веселий наш сміх.
Хай правда веде за собою усіх!

Не будемо більше в житті нестійкими.
Досить ходити стежками хрусткими.
Дорога до щастя у кожному з нас.
Таке ось веління! Такий Божий глас.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
17.01.2021
11:15
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии