ТАК МАЛО

06.07.2007.

Від нас лишається так мало:
Відлуння почуттів примарних,
Думок занедбаних химери,
І справ одні й ті самі терни...

Від нас лишається банальність:
Відбитки слів – така несправжність –
На всіх існуючих поверхнях:
Скрижалях, каменях, паперах...

Від нас лишається... Чи варте,
Щоб щось лишилось, - йти за грати
І там, закутим і не вільним,
Чекати на останню днину..

Від нас лишається... Навіщо?..
Пісні переспівають, вірші
Перечитають з новим змістом...
...Йдучи, лишу свій аркуш чистим...


Рецензии