Заховаюсь у себе

2005

Заховаюсь у себе... занурюсь в свою самоту...
Не боюся лишитись із сумом своїм сам на сам...
Просто стану безоднею – в тишу німу увійду,
І забуду твій погляд зірковий, забуду той храм,

Куди завжди тікала від буднів, заклять і образ,
Де знаходила спокій  у сяйві твоїх почуттів...
А тепер кожен крок я роблю й відчуваю весь час -
Віддаляюсь від щастя у напрямку старих боргів...

Я шукатиму долю – знайду безіменну печаль,
Помандрую  шляхами туди, де тебе не знайти,
І на розі доріг мені знову зустрінеться жаль –
І відлунням озвуться чужі одинокі світи...

Але вірити хочу, що ти – моя краща земля,
І нехай не побачу ні квітів твоїх, ні птахів –
Все одно – я дивитимусь в небо, де сонце сія,
І бажатиму щастя далекій планеті твоїй...


Рецензии